Događaji, Novosti

Festival sportske rekreacije i ovog ljeta na Platku

Savez sportske rekreacije PGŽ “Sport za sve”, u suradnji s Hrvatskim olimpijskim odborom, Zajednicom sportova PGŽ organizira Festival sportske rekreacije koji će se  i ovog ljeta održavati na području naše županije.

Aktivnosti će započeti obilježavanjem Međunarodnog olimpijskog dana na Platku u subotu 3. lipnja, a tim će povodom Goranski sportski centar na Platku organizirati Dan otvorenih vrata.

Posjetitelji Dana otvorenih vrata moći će uživati u zabavnim sadržajima iz bogate ponude Platka, poput tubinga,  trampolina, bicikla i autića na pedale, disc golfa ili pak najmu sporstkih terena uz posebne popuste! Cijena dnevnih karata iznosit će 10 za odrasle, odnosno 7,50 € za djecu do 12 godina i osobe s invaliditetom. Najam roštiljnih mjesta i zona za piknik nije dio ove ponude.

Obilježavanju Međunarodnog olimpijskog dana pridružit će se i Društvo Crvenog križa Primorsko-goranske županije s aktivnostima za dobrovoljne darivatelje krvi kao i Atletski klub Kvarner s programima atletike za djecu.

Ljubitelji aktivnosti u prirodi moći će tijekom čitavog ljeta uživati u nordijskom hodanju i planinarenju, a kolovoz je rezerviran za već dobro poznatu manifestaciju Sva lica Platka. Sportsko lice Platka na rasporedu je 19. kolovoza, a Vertikalno lice Platka 27. kolovoza dok će Festival sportske rekreacije prigodno zaključiti obilježavanje Hrvatskog olimpijskog dana 10. rujna.

 

 

 

Povratak na popis