Događaji, Novosti

Obilježavanje Hrvatskog olimpijskog dana na Platku

Povodom obilježavanja Hrvatskog olimpijskog dana Goranski sportski centar organizira Dan otvorenih vrata za posjetitelje koji će ove nedjelje 10. rujna moći neograničeno uživati u ponudi RSRTC Platak po jedinstvenoj cijeni od 10 eura za odrasle, odnosno 7,5 eura za djecu mlađu od 12 godina.

Hrvatski olimpijski dan posvećen je datumu utemeljenja Hrvatskog olimpijskog odbora. Obilježava se 10. rujna kao sportska manifestacija koja promiče važnost bavljenja sportskom aktivnošću, olimpijska načela izvrsnosti, razumijevanje, mir i solidarnost među ljudima. Programom se na uključivanje potiču pojedinci i skupine, sportske zajednice i udruge, škole i učilišta, vrtići, jedinice lokalne i područne samouprave te društva sportske rekreacije. Organizator događanja kojim će se obilježiti ovaj značajan datum na Platku je Savez sportske rekreacije Primorsko-goranske županije „Sport za sve“.

Povodom obilježavanja Hrvatskog olimpijskog dana, u subotu 10. rujna Goranski sportski centar organizira Dan otvorenih vrata za posjetitelje koji će toga dana moći neograničeno uživati u brojnim zabavnim i sportskim sadržajima iz bogate ponude RSRTC Platak, poput tubinga, trampolina, panoramskih vožnji žičarom, vožnji autića na pedale i bicikli, po jedinstvenoj cijeni dnevne karte od 10 eura za odrasle, odnosno 7,5 eura za djecu mlađu od 12 godina i osobe s invaliditetom. U cijenu karte nije uključen najam roštilja i zona za piknik.

Nogometno igralište bit će centralno mjesto obilježavanja Hrvatskog olimpijskog dana te će se moći koristiti tek nakon 16 sati. Za ostale sportske terene termine je moguće rezervirati na Info kućici GSC-a.
Posjetitelji koji žele koristiti samo jedan određeni sadržaj mogu kupiti kartu po redovnim cijenama iz cjenika.

Zanimljiv sportski dan ujedno je i posljednje veliko ljetno događanje na Platku kojim ćemo zaokružiti uspješnu ljetnu sezonu. Najam roštilja bit će i nadalje moguć, do kada za to budu postojali povoljni vremenski uvjeti i interes korisnika, a mi krećemo s pripremom zimske sezone.

 

Povratak na popis