Rekreacija

Boćalište – Na raspolaganju su dva boćališta izgrađena po svim standardima i pravilima igre, a sva potrebna oprema za igru može se iznajmiti u informacijskom centru na Platku.

Prvi teren za Disc golf u Hrvatskoj – Ova dinamična, uzbudljiva i nevjerojatno zarazna igra sigurno će vas oduševiti! U prirodnom okruženju, na svježem planinskom zraku, tijekom cijele godine svatko tko može bacati disk može zaigrati disc golf. Pravila igre su slična klasičnom golfu, a razlika je u tome što igrači bacaju posebno dizajnirane leteće diskove, koje trebaju ubaciti u disc golf koš. Šumski teren golfa sastoji se od 18 rupa / koševa, od kojih svaka ima po dvije početne pozicije – jednu za početnike, a drugu za naprednije igrače. Sva potrebna oprema za igru su diskovi, a mogu se iznajmiti u informacijskom centru.

Ljetni sportski Fun park na Platku obuhvaća niz sportsko-rekreativnih sadržaja, u kojima će uživati sve generacije.

Sportsko igralište – Na asfaltnoj podlozi od 6.000 m2 se na označenim igralištima pruža mogućnost igranja košarke, rukometa, malog nogometa, odbojke, badmintona i dr.

Dječje igralište – Ljuljačke, tobogani, penjalice, vodoravne ljestve, klackalice, trampolini i dječji zip line sigurno će stvoriti mnoštvo malih i velikih doživljaja i prekrasnih uspomena. I, što je najvažnije, obasjat će dječja lica širokim osmijehom.

Trim staza – Za sve rekreativce i profesionalce kojima sama šetnja kroz šumu nije dovoljan izazov.

Skip to content