Konferencijom za medije najavljena Sva lica Platka

U Čavlima je najavljeno peto izdanje manifestacije Sva lica Platka 2021. čiji će se prvi od četiri programa održati na Plataku već ove nedjelje. Načelnica Općine Čavle, Ivana Cvitan Polić pohvalila je organizatore na inicijativi i entuzijazmu koji ovu manifestaciju svake godine čine sve boljom i sadržajnijom te naglasila kako Općina Čavle podržava projekt Sva lica Platka od samog početka. Općina također ulaže i u infrastrukturu Platka koji je postao cjelogodišnje odredište svih ljubitelja aktivnog provođenja vremena u prirodi.

U ovogodišnju manifestaciju Sva lica Platka uključila se i INA čija je predstavnica Lovorka Lučić iz Rafinerije nafte Rijeka izrazila zadovoljstvo uključivanjem u ovaj hvalevrijedan projekt koji promiče rekreaciju i boravak u prirodi i za koji postoji velik interes stanovnika Rijeke i riječkog prstena. Osim aktivnog sudjelovanja u programu Ina će se uključiti i u nagradni fond za pojedine discipline.

Vau vau lice Platka prvi je od četiri događaja, osmišljen za odličan provod cijele obitelji i njihovih ljubimaca sudjelovanjem u nekoj od zanimljivih sportskih aktiivnosti poput canicrossa ili canihikea. Generalni pokrovitelj Vau vau lica Platka je HOP – specijalizirana trgovina hranom i opremom za kućne ljubimce s veterinarskom ambulantom i ljekarnom što je jedinstven koncept. Vau vau lice podupire i „KRAS“, radna skupina za zaštitu životinja Primorsko-goranske županije za informiranje građana o pravima i obvezama vlasnika pasa te promovira i potiče svijest javnosti za brigu o životinjama.

Projekt Sva lica Platka dio je Festivala sportske rekreacije PGŽ te pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i sporta, Primorsko-goranske županije, Općine Čavle, Sveučilišta u Rijeci i Turističke zajednice Kvarnera.

Detaljnu satnicu, prijave i ostale informacije o manifestaciji mogu se pronaći na stranicama organizatora http://sva-lica-platka.eu/  te na Facebook stranici Sva lica Platka ili zatražiti putem e-pošte na sva.lica.platka@gmail.com.

Skip to content