Ljeto je kao stvoreno za druženje uz roštilj na Platku

Tražite li način kako provesti vruće ljetne dane daleko od gužve na plažama i mjesto gdje ćete pozvati društvo i uživati uz roštilj u prirodi, tada je Platak odličan izbor!

 

Posjetiteljima je na raspolaganju  15 platoa s roštiljem i 15 zona za piknik (bez roštilja). Najam roštilja moguć je radnim danima od 8 do 16 sati te vikendima i blagdanima od 10 do 17 sati. Informacije o načinu rezervacije roštiljnog mjesta kao i podatci za uplatu mogu se pronaći na poveznici https://platak.hr/najam-rostilja/.

Prije uplate rezervacije obavezno je nazvati i provjeriti raspoloživost željenog roštiljnog mjesta na mobilni broj 091 181 18 08. Za rezervaciju roštiljnog mjesta potrebno je dostaviti dokaz o uplati na e-adresu platak@gsc-pgz.hr nakon čega će korisniku biti dostavljena potvrda rezervacije.
Napomena: Povrat novca moguć je isključivo u slučaju lošeg vremena. Rezervirano roštiljno mjesto moguće je otkazati najkasnije tjedan dana prije datuma rezervacije.

Osim roštilja, Platak nudi različite oblike zabave i rekreacije za sve uzraste, od šetnji i planinarenja do najma sportskih terena i opreme čije cijene možete pronaći u našem cjeniku 

Skip to content