Na Platku predstavljena stanica za popravak bicikala

Stanica za popravak bicikala Platak - predstavljanje

Na centralnom parkiralištu RSRTC Platak postavljena je stanica za brzi popravak bicikala s najčešće korištenim alatima jednostavne primjene za manje popravke i pumpanje guma, s namjerom unaprijeđenja ponude usmjerene prema ljubiteljima bicikliranja. Nabavku stanice inicirala je Turistička zajednica Općine Čavle uz pomoć Općine Čavle, Primorsko-goranske županije i tvrtke Ideja.

Direktor TZO Čavle i načelnica Općine Čavle ističu kako je riječ o hvalevrijednom dodatnom sadržaju za posjetitelje Platka među kojima je sve više turista koji Hrvatsku vide kao cikloturističku destinaciju. Uz predstavnike Općine Čavle i TZO Čavle, na predstavljanju stanice bili su i predstavnici Goranskog sportskog centra, predstavnici Odjela za turizam, poduzetništvo i ruralni razvoj PGŽ i Biciklističkog kluba Grobnik.

Na području Platka osam je biciklističkih staza uvrštenih u aplikaciju Bike Rijeka koja pruže informacije o 40- tak biciklističkih staza Rijeke i riječkog prstena, a koja je zajednički projekt turističkih zajednica riječkog prstena.

Skip to content