Počinje sezona roštiljanja na Platku

Nakon završetka zimske sezone vjerujemo kako će ljubitelje boravka u prirodi razveseliti vijest o otvaranju proljetno-ljetne sezone na Platku i mogućnost najma roštilja s mjestima za piknik i obiteljska druženja, od 1. svibnja pa sve do  jeseni.

U ponedjeljak 26. travnja 2021. počinju se primati rezervacije za roštiljna mjesta. Od prošle godine posjetiteljema Platka na raspolaganju je 15 platoa s roštiljem i 15 zona za piknik (bez roštilja).

Najam roštilja moguć je radnim danima od 8 do 16 sati te vikendima i blagdanima od 10 do 17 sati. Informacije o načinu rezervacije roštiljnog mjesta kao i podatci za uplatu mogu se pronaći na poveznici https://platak.hr/najam-rostilja/.

Prije uplate rezervacije obavezno je nazvati i provjeriti raspoloživost željenog roštiljnog mjesta na mobilni broj 091 181 18 08. Za rezervaciju roštiljnog mjesta potrebno je dostaviti dokaz o uplati na e-adresu platak@gsc-pgz.hr nakon čega će korisniku biti dostavljena potvrda rezervacije.
Napomena: Povrat novca moguć je isključivo u slučaju lošeg vremena. Rezervirano roštiljno mjesto moguće je otkazati najkasnije tjedan dana prije datuma rezervacije.

Osim roštilja, Platak nudi različite oblike zabave i rekreacije za sve uzraste, od šetnji i planinarenja do najma sportskih terena i opreme čije cijene možete pronaći u našem cjeniku

Skip to content