Preskoči red – kupi ski kartu na Petrolu!

skidata

Platak u novu skijašku sezonu ulazi s novostima koje će vjerujemo razveseliti brojne ljubitelje skijanja s pogledom na more. Osim na blagajni skijališta, skijaške karte za Platak mogu se kupiti i na svim benzinskim postajama Petrola u Hrvatskoj i državama u regiji u kojima Petrol posluje. U prodaji su dnevne i tjedne karte kao i karte za djecu do 6 godina. Sezonske skijaške karate moći će se kupiti isključivo na blagajni Platka.

Kako kupiti skijašku kartu na Petrolu?
Kada kupac odabere vrstu skijaške karte koju želi kupiti, prodavač će obraditi njegovu narudžbu i izdati mu dnevnu ili tjednu skijašku kartu. Prilikom prve kupnje kupac polaže kauciju u protuvrijednosti 3 eura za Key Card koji može zadržati i višekratno koristiti ili vratiti na isto prodajno mjesto i uz predočenje računa zatražiti povrat kaucije. Nove skijaške karte na Key Card se mogu upisati tek nakon što su prethodno kupljenje karte iskorištene.

Kupci Key Carda imaju direktan pristup žičari, vučnicama i trakama i ne moraju odlaziti na blagajnu skijališta već direktno na staze. Key Card nije prenosiv što je uz opće uvjete navedeno na računu. Reklamacije su moguće isključivo na mjestu kupnje uz predočenje računa.

Platak je postao dio velike Ski Fun obitelji europskih skijališta koja svojim korisnicima omogućavaju ovakav način kupnje skijaških karata.  Uz mogućnost kupnje na benzinskim postajama, korisnici Key Carda dnevne i tjedne skijaške karte mogu kupovati i online na mojskipass.si 

Cijene skijaških karata i ostalih usluga koje nudi Goranski sportski centar ostaju nepromijenjene u odnosu na prošlogodišnji cjenik.

Za pitanja o kupnji skijaških karata korisnicima su na raspolaganju e-adrese platak@gsc-pgz.hr  i prodaja@mojskipass.si kao i broj +38640252800.

Skip to content