PRIOPĆENJE ZA MEDIJE: VELIKI INTERES ZA ZIMSKU SEZONU NA PLATKU

Poštovani,

slobodni smo Vam uputiti Priopćenje za medije povodom velikog interesa za Zimsku sezonu na Platku.

Naime, kako je javnost već upoznata, trgovačko društvo Goranski sportski centar d.o.o. čiji su osnivači Primorsko-goranska županija, grad Delnice i općina Čavle realiziralo je investiciju nabavke sustava za umjetno zasnježenje skijaških staza na prostoru Regionalno sportsko-rekreacijskog i turističkog centra Platak (RSRTC Platak).

Riječ je o vrlo vrijednom i usudimo se reći, generacijskom projektu kojim će se omogućiti kvalitetniju sezonu skijanja na omiljenoj lokaciji Riječana, ali i stanovništva cijele regije – Platak.

Kako je interes javnosti, građanstva i gospodarskih subjekata za početak skijaške sezone na Platku izuzetno velik, slobodni smo uputiti javnosti dodatne informacije vezano za rad sustava za umjetno zasnježenje:

• Od jučer, 28.12.2019. godine krenuli smo s testiranjem opreme,
  • Vremenski uvjeti za testiranje će prema vremenskoj prognozi biti povoljni do utorka, 31.12.2019. godine,
  • U spomenutom periodu povoljnih vremenskih uvjeta odraditi će se parcijalno testiranje i kalibriranje topova te cijelog sustava 1. faze
  • U spomenutom periodu će biti organizirana i obuka djelatnika GSC-a za upravljanje sustavom.

Ističemo kako nam je izuzetno drago kako je javnost prepoznala i podržala napore i rad GSC-a sa svojim osnivačima na investicijama na području samog RSRTC-a Platak posljednjih godina, a posebice za investiciju nabave sustava za umjetno zasnježenje.

S uvjerenjem da će tehnički i vremenski uvjeti za korištenje sustava za umjetno zasnježenje biti ispunjeni u cijelosti, koristimo priliku da svim korisnicima RSRTC-a Platak zaželimo sve najbolje u Novoj godini.

Direktor
Goranskog sportskog centra d.o.o.
Alen Udovič, mag. oec.