Sva lica Platka 2021.

Iz vikenda u vikend Platak je nezaobilazno odredište svih ljubitelja outdor aktivnosti. U prvom vikendu srpnja započet će peto izdanje zanimljive manifestacije “Sva lica Platka“, a otvorit će ju program Vau vau lice Platka, namijenjen ljubiteljima i vlasnicima pasa. Događaj ima i vrijednu humanitarnu zadaću – pomoći skloništima za napuštene životinje! Koordinacijska radna skupina za zaštitu životinja PGŽ informirat će posjetitelje o pravima životinja i obvezama njihovih vlasnika dok će najmlađim posjetiteljima biti predstavljena slikovnica „Izgubljeni Flegi“.

Vikend kasnije, u nedjelju 11. srpnja na redu je Zen licu Platka koje uključuje 6 radionica joge i opuštanja, jedno predavanje te panoramsku vožnju žičarom.  Prijave su otvorene. Broj mjesta je ograničen.

Aktivnosti se nastavljaju  21. i 29. kolovoza. Sportsko lice Platka okuplja grače i igračice odbojke na pijesku, malog nogometa, košarke 3v3, boćanja i disc golfa. Pet turnira u jednom danu,  u kojem neće nedostajati dobrih utakmica kao ni nagrada. Posljednjeg vikenda u kolovozu,  na svoje će doći ljubitelji trčanja i bicikliraanja na Vertikalnom licu Platka 29. kolovoza.

Sudinicima koji nisu iz Rijeke, a žele sudjelovati u nekom od programa Sva lica Platka, nudi se prilika za atraktivan plavo-zeleni vikend, u kojem mogu uživati u moru i planinama uz odlične popuste u Jadran hotelima.

Manifestacija “Sva lica Platka” dio je Festivala sportske rekreacije PGŽ koji je započeo u lipnju i traje sve do rujna. Pokrovitelji projekta su Primorsko-goranska županija, Ministarstvo turizma i sporta, Sveučilište u Rijeci i Općina Čavle. Vrijednu podršku projektu daju sponzori INA, HOP, JGL i Erste banka kao i partneri Hrvatske šume, Kras, Nautilus, Savez sportske rekreacije PGŽ i Gornaski sportski centar.

­­­­­­­­­­­Više informacija o programimam i prijavama može se pronaći na web stranicama organizatora.

Skip to content