Vikend na Platku

viber_slika_2022-01-14_14-26-58-318

U subotu i nedjelju ljubiteljima skijanja i bordanja na raspolaganju će biti staze Radeševo 1, Zavoj 19 i Baby staza. U funckiji su žičara i pokretna traka Radeševo kao i Baby lift koji će biti namijenjen skijašima i sanjkašima.  

Turistička staza nije pokrivena sustavom zasnježenja i jednostavno nije izdržala porast temperatura i velik broj korisnika tako da do novih količina prirodnog snijega kao i staza Tešnje neće biti u funkciji. Nadamo se kako na novi snijeg ipak nećemo predugo čekati.

Lijepo vrijeme i otvorenje žičare vjerujemo da će i ovog vikenda privući na Platak brojne posjetitelje tako da možemo očekivati i značajnije gužve. Molimo posjetitelje da prije polaska provjere aktualne informacije na mrežnoj i Facebook stranici Platka, a popunjenost parkirališta i staza može se vidjeti i na web kamerama. Također podjećamo na obaveznu zimsku opremu kao i pridržavanje preporučenih epidemioloških mjera, prije svega na fizički razmak. COVID potvrde za skijaše i sanjkaše na otvorenom za sada nisu potrebne.

Blagajna radi od 8 sati, a žičara i pokretne trake od 9 do 16 sati.  Osim na blagajni, dnevne i tjedne skijaške karte mogu se kupiti i na benzinskim postajama Petrola 

Za sve informacije posjetiteljima su na raspolaganju djelatnici Goranskog sportskog centra u info kućici pored parkirališta.

Skip to content