Škola skijanja „MALI MRAV“

Kao učitelji skijanja na Platku nastojimo  djecu uvesti u radosti skijanja  kroz  zabavu i druženje jer je učenje na taj način mnogo lakše, zabavnije i  uspješnije. Cilj nam je da se skijaši uvijek rado vraćaju  na skijaške staze. U školi skijanja MALI MRAV rade profesori tjelesne i zdravstvene kulture, učitelji  i voditelji skijanja s bogatim iskustvom u radu s djecom. Našim polaznicima osiguravamo skijašku opremu (skije, štapove, pancerice i kacigu) uključenu u cijenu škole skijanja.

Dodatne informacije pronađite na našim Internet stranicama ili nam se obratite direktno pozivom na mobitel.

Snowboard klub “Nine”

nine_logo_s

Škola snowboarda na Platku.

Neka vam snowboard bude zadovoljstvo od prvih koraka!

Uživajte u iskustvu učenja s drugima dok ćemo vam mi pružiti individualnu pažnju unutar okruženja vaše grupe što je izrazito važno pri prvim koracima. Početni tečaj je najpopularniji tečaj te je nužan za uspješno savladavanju prvih koraka.

Početne škole se rade sa maksimalno sa 8 polaznika u grupi i traju 3 sata dnevno. Moguće je izabrati između jednog, dva ili četiri dana početnog tečaja. Osim za vrijeme zimskih praznika, početni tečajevi najčešće započinju subotom.

Škola je prilagođena svim uzrastima.

Najam snowboard opreme: Adamićeva 18, Rijeka (uz prethodnu najavu na mobitel)

SkiGuru – škola skijanja & najam

ŠKOLA SKIJANJA

Programi namijenjeni svim uzrastima, grupna i individualna poduka.

Verificiran program škole skijanja za rad s Predškolskim uzrastom na Platku (verifikacija Ministarstva znanosti i obrazovanja).

Bogato iskustvo sa velikim brojem polaznika u programima na Platku i u inozemstvu.

VIŠE INFO:

NAJAM OPREME

Najam prvenstveno namijenjen dječjem uzrastu, dopunjen dvama garniturama odraslih skija – osnovne razine za početnike i kvalitetnije razine za naprednije skijaše.

CIJENE, KONTAKT I LOKACIJA NAJMA NA LINKU:

HULJS škola skijanja i snowboardanja

Želite li unaprijediti svoje znanje i tehniku ili tek započeti svoju avanturu na snijegu? Prijavite se u HULJS ŠKOLU SKIJANJA I SNOWBOARDANJA!

U HULJS školi skijanja i snowboardanja veliku pažnju pridajemo poduci skijanja bez obzira na godine, djeca ili odrasli. Skijanje je sport koji ne poznaje ograničenja u dobi, stoga dođite da Vam prenesemo ljubav prema osvajanju planina skijanjem i snowboardanjem.

Imate strah od padina? Naši HULJS učitelji će Vam sa zadovoljstvom i strpljenjem pomoći savladati sve prepreke!

Naše učiteljice i učitelji su licencirani učitelji Hrvatskog zbora učitelja i trenera skijanja.

Vježbe i metode prilagođene ponaosob svakom polazniku, puno demonstracije, asistencije te veliki broj ponavljanja preduvjeti su kojim se vodimo u HULJS školi skijanja i snowboardanja.

Školu skijanja organiziramo za svoje članove i sve osobe dobre volje koji to žele postati. Prijavom na ovu školu skijanja i uplatom poduke postajete član HULJS-a, najveće skijaške organizacije u Hrvatskoj.

Bez obzira koju razinu znanja budete dostigli, budite sigurni da svježi planinski zrak u kombinaciji sa snježnom bjelinom i pozitivnom energijom učitelja HULJS škole skijanja jamči da ćete se kući vraćati sa osmijehom na licu.

Triton.lab

Škola skijanja Triton.lab namijenjena je svim uzrastima koji su voljni naučiti skijati ili usavršiti svoje skijaško znanje. Nudimo rad isključivo u malim grupama do 4 polaznika ili individualno. Naši ski učitelji posjeduju dugogodišnje iskustvo i znanje, a posebni smo i po tome što jedini u Hrvatskoj nudimo i školu freestyle skijanja s licenciranim učiteljem.

Naučiti skijati je lako! Pridružite nam se i uživajte s nama na omiljenom brdu Platak!

Potražite nas na Facebooku i Instagramu za sve informacije i upite oko termina ili na mobitel.

Hero Sport Academy – škola skijanja

Hero Sport Academy 20231227_195546

Program prilagođen svakom djetetu.

Kroz naš program djeca će na siguran i zabavan način usvojiti nova iskustva i znanja koja će im omogućiti samostalno skijanje.

Zadnji dan programa to će pokazati i Vama kroz ogledni sat za roditelje tijekom kojeg djeca skijaju kroz mini skijašku stazu.

Termini za vrtiće – preko tjedna
Termini za školarce – vikendom

Ski rent 1111 Platak

Najam skijaške opreme na skijalištu Platak s ponudom skija, pancerica, štapova i snowboarda.