Novosti

U petak i subotu dječji Cro Ski kup, u nedjelju Carnival Snowboard Session

Od petka do nedjelje na Platku će se održavati dva sportska natjecanja uz tek neznatne promjene u redovnom radu skijališta i dostupnosti sadržaja za posjetitelje. 

Ski klub Rijeka organizator je dječjeg Cro Ski kupa na kojem će u petak i subotu 10. i 11. veljače nastupiti šezdesetak skijašica i skijaša u dobi od 8 do 12 godina iz šest klubova. U petak su na programu dvije slalomske utrke Kupa PGŽ s početkom u 9:30 i u 10:30 ili 11:00 sati, ovisno o broju djece, dok će se u subotu voziti jedna veleslalomska utrka Prvenstva Hrvatske.

Sve utrke održavaju se na stazi Radeševo 2 koja će u petak i subotu nakon 12:00 sati biti na raspolaganju posjetiteljima. 

U nedjelju 12. veljače u snowboard parku (ispod žičare Radeševo), održat će se 12. Carnival Snowboard Session čiji je organizator Snowboard klub Nine.  U 11:00 sati počinju treninzi kako bi se natjecatelji upoznali sa stazom i zagrijali za natjecanje koje će ujedno biti i prvenstvo Primorsko-goranske županije u snowboardu. Natjecatelji će biti podijeljeni u nekoliko kategorija: djeca, juniori i seniori, a ocjenjivat će se ženska i muška kategorija. Osim dobre zabave i atraktivnog programa, natjecanje neće imati utjecati na redovan rad skijališta i dostupnost sadržaja za posjetitelje.

 

Povratak na popis