Događaji, Novosti

Otvorene prijave za Sva lica Platka

Posljednje dvije nedjelje u kolovozu rezervirane su za Sportsko i Vertikalno lice Platka!

Otvorene su prijave za sedmo izdanje manifestacije Sva lica Platka koja će i ove godine okupiti brojne sportaše i rekreativce.

U subotu 19. kolovoza na rasporedu je najprije Sportsko lice Plataka na kojem će snage odmjeriti ekipe u malom nogometu, odbojci na pijesku, košarci, boćanju i disc golfu dok će se  27. kolovoza na Vertikalnom licu Platka okupiti trkači i biciklisti.

Broj sudionika je ograničen, tako da oni koji žele mogu se prijaviti i osigurati svoje mjesto, a bogati startni paketi rezervirani su za one koji se prijave do 12. kolovoza. Prijave će nakon tog datuma biti moguće, ali organizator više ne garantira puni startni paket. Sve informacije i prijavnice mogu se pronaći na web stranici te na društvenim mrežama organizatora.

Na Sportskom licu Platka mali nogomet se igra u muškoj konkurenciji, odbojka i boćanje igraju se u mješovitoj, disc golf u muškoj i u ženskoj kao i košarka koja će uz to imati i ekipe mlađe dobne kategorije kao i košarkašice i košarkaše u kolicima.

Na Vertikalnom licu Platak biciklistička utrka ostaje u kružnom formatu. U muškoj konkurenciji sudionici će pokušati završiti šest krugova po 3 km dok će žene voziti pet krugova.  Prijave za utrke objavljene su na stranici MTB XCO na my.raceresults.com.

Trkači Vertikalnog lica Platak mogu se prijaviti na tri atraktivne utrke različite dužeine i zahtjevnosti: Brzu 8-icu (8 km), Slatku 15-icu (15 km) i Atraktivnu 22-ojku powered by INA (22 km), a prijave za utrke nalaze se na stranici stotinka.hr

Sudjelovanje za studente Sveučilišta u Rijeci je besplatno zahvaljujući Studentskoj sportskom društvu Nautilus i sufinanciranju Studentskog centra i Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci.  Uz Goranski sportski centar koji organizatorima pruža tehničku podršku, manifestaciju će i ove godine podržati INA, a na Platku će biti prisutni i sa svojim INA Fresh Cornerom.

Najuspješnije sudionike manifestacije Sva lica Platka očekuju nagrade i unikatne medalje s maskotom Platkom.

 

 

Povratak na popis