Novosti

Na Platku održano prvo nacionalno akademsko prvenstvo u odbojci na snijegu

Na Platku je 1. i 2. veljače održano premijerno izdanje odbojke na snijegu kao dio nacionalne završnice akademskog prvenstva u zimskim sportovima pod nazivom UniSportHR Snow

U prvom izdanju ovog zanimljivog događaja sudjelovali su  studenti iz devet hrvatskih visokoškolskih ustanova i to Sveučilište u Zagrebu, Sveučilište u Rijeci, Sveučilište Sjever, Veleučilište Lavoslav Ružička u Vukovaru, Veleučilište PAR, Tehničko veleučilište u Zagrebu, Zagrebačka škola ekonomije i managementa, Veleučilište Ivanić-Grad te Sveučilište Jurja Dobrile u Puli.

Nakon dva dana nadmetanja u zimskom izdanju odbojke, zlato su u ženskoj konkurenciji ponijele studentice Sveučilišta Sjever, srebrne su odbojkašice Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli dok je bronca pripala studenticama Sveučilišta u Zagrebu.

U muškoj konkurenciji studenti Sveučilišta u Zagrebu popeli su se do najvišeg postolja, srebrni su bili njihove kolege s Tehničkog veleučilišta u Zagrebu, a kao trećeplasirani broncu su osvojili studenti Sveučilištu u Rijeci.

Uz Hrvatski akademski sportski savez vrijednu tehničku podršku organizaciji dali su Veleučilište PAR, Zajednica sportova Primorsko-goranske županije i domaćini na Platku iz Goranskskog sportskog centra.

Povratak na popis