Novosti

Vrijeme poremetilo planove: drugo izdanje manifestacije Galeb Sail&Ski Race ostalo bez sportskih rezultata

Zaključeno je drugo izdanje trodnevne sportske manifestacije Galeb Sail & Ski Race. U odnosu na prošlogodišnje savršene uvjete na Platku i u Kostreni, ove godine organizatori jednostavno nisu imali sreće s vremenom.

Iznadprosječno topla zima, gotovo u potpunosti bez snijega, najprije je utjecala na otkazivanje planiranog programa na Platku, a potom su kiša i bonaca obilježili oba dana regate u Kostreni tako da se nije uspio održati niti jedan plov.

Unatoč ovogodišnjim nepovoljnim vremenskim uvjetima, svi su složni da je riječ o manifestaciji koju treba nastaviti organizirati i organizacijski dorađivati jer na najljepši način povezuje more i planine i ukazuje na izniman turistički i sportski potencijal naše plavo-zelene županije.

Manifestaciju Galeb Sail &Ski Race zajednički organiziraju Jedriličarski klub Galeb, Ski klub Rijeka i Goranski sportski centar pod pokroviteljstvom Primorsko-goranske županije, Ministarstva turizma i sporta, Hrvatskog olimpijskog odbora, Hrvatske turističke zajednice, Hrvatskog skijaškog saveza, Hrvatskog jedriličarskog saveza, Općine Kostrena, Turističke zajednice općine Kostrena, Općine Čavle i TZO Čavle. Sponzorsku podršku manifestaciji pružili su Jadrolinija i Specijalna bolnica Medico.

Povratak na popis