Novosti

12. Carnival Snowboard Session

U nedjelju, 12. veljače, Platak će ugostiti snowboardere iz regije na 12. Carnival Snowboard Sessionu koji će osim atraktivnog natjecanja na Platak donijeti i dašak karnevala. 12. Carnival Snowboard Session okupit će vozače i vozačice iz Austrije, BIH, Hrvatske, Italije, Mađarske, Slovenije, Srbije i Rumunjske koji će se natjecati u atraktivnoj disciplini slopestyle. Nagradni fond natjecanja je 1000 eura, a natjecanje je ujedno i Prvenstvo Primorsko-goranske županije u snowboardu. Osim atraktivnih skokova i akrobacija natjecatelja, publiku na Platku očekuje i bogat popratni program.

Carnival Snowboard Session organizira Snowboard klub Nine koji na Platku i inače organizira škole boardanja, ali ovo će biti prvi puta da će se ovo natjecanje iz centra Rijeke preseliti na Platak, mjesto na kojem je većina “domaćih” snowboardera i stekla svoja prva iskustva.

Ovogodišnje izdanje Carnival Snowboard Sessiona financijski podupiru Turistička zajednica Rijeka, Primorsko-goranska županija, Turistička zajednica Kvarner, Goranski sportski centar i Skijaški savez Primorsko-goranske županije, a medijski pokriva KIGO.hr.

 

Povratak na popis