Novosti, Obavijesti

Roštiljanje na Platku nezamjenjiv je doživljaj!

S prvim danom lipnja na snagu je stupila zabrana loženja vatre na otvorenom, izvan pokrivenih prostora i osiguranih ložišta i traje sve do kraja listopada. Platak nudi idealno rješenje za sigurno roštiljanje i ručak u prirodi, feštice s obitelji i prijateljima što je nezamjenjiv doživljaj i najveći gušt!

Posjetiteljema je na raspolaganju 15 roštiljnih mjesta kao i 15 mjesta za piknik bez roštilja smještanih u šumi. Informacije o načinu rezervacije roštiljnog mjesta mogu se pronaći na našim stranicama na poveznici https://rostilji.platak.hr/.

Prije uplate rezervacije provjerite raspoloživost željenog roštiljnog mjesta na broj 091 181 18 08. Za potvrdu rezervacije potrebno je dostaviti dokaz o uplati na e-adresu platak@gsc-pgz.hr.

Povrat novca moguć je isključivo u slučaju lošeg vremena. Rezervirano roštiljno mjesto moguće je otkazati najkasnije tjedan dana prije datuma rezervacije.  Oprema za roštilj preuzima se i vraća tijekom radnog vremena RSRTC Platak koje je radnim danima od 8:00 do 16:00, a vikendom od 10:00 do 19:00 sati.

Rezervirajte na vrijeme svoju idealnu poziciju!

Povratak na popis