Novosti

Carnival Snowboard Session sa subote pomaknut na nedjelju 21. siječnja

Zbog nepovoljne vremenske prognoze 13. Carnival Snowboard Session umjesto u subotu 20. siječnja, održat će se u nedjelju 21. siječnja 2024. 

Organizatori događanja Snowboard klub Nine odlučili su zbog najavljene vremenske prognoze pomaknuti termin događanja sa subote na naedjelju. Obistini li se prognoza, s petka na subotu na Platku bi trebao padati snijeg. Zbog pripreme staze za natjecanje organizatori su odlučili pomaknuti termin održavanja natjecanja na nedjelju.
Ovo je druga godina u kojoj će se Carnival Snowboard Session održati na Platku u disciplini slopestyle. Prvih jedanaest izdanja održano je u samom centru Rijeke, po čemu je natjecanje bilo jedinstveno i osobito atraktivno.
Organizatori i ove godine očekuju odaziv natjecatelja iz cijele regije koji vole doći na Kvarner gdje mogu boardati s pogledom na more, a jedan od razloga odazivu zasigurno je i izdašan nagradni fond od 1.000 eura.
Carnival Snowboard Session ujedno je i Prvenstvo Primorsko-goranske županije u snowboardu.  Na natjecanju mogu sudjelovati djeca rođena nakon 2009. godine, juniori, od 2005. do 2009. godišta i odrasli rođeni prije 2005. godine, u muškoj i ženskoj konkurenciji.
Ovogodišnje izdanje Carnival Snowboard Sessiona podupire Turistička zajednica grada Rijeke kao suorganizator natjecanja. Pokrovitelji su Primorsko-goranska županija, Turistička zajednica Kvarnera, Goranski sportski centar, Skijaški savez Primorsko-goranske županije i Turistička zajednica općine Čavle. Događaj medijski pokriva KIGO.hr.

Povratak na popis